Kako starimo, prirodna produkcija kolagena se smanjuje te koža gubi elastičnost i čvrstoću. Izloženost suncu, pušenje i gubitak težine doprinose opuštanju kože.

Ako želite učvrstiti mišiće lica, mišićna masaža lica je najbolje rješenje. Kao što vježbanje podiže i zateže mišiće vaše stražnjice i bedara, masaža lica će zategnuti mišiće lica.

Jačanje i toniranje mišića lica će pomoći cirkulaciji krvi bogate kisikom u lice te dati koži čvrst i podignut izgled, a vi ćete dobiti prirodno uklanjanje bora sa lica.

Vježba za oči br. 1.

Nježno tonirajte mišiće očiju pritišćući ih s dva prsta (kažiprstom i srednjim prstom) sa svake strane oka, dok otvarate i zatvarate oči u brzom ritmu. Ponovite 10 puta.

Vježba za oči br 2.

Gledajte ravno ispred sebe. Pogledajte prema gore što je više moguće, te prema dolje što je više moguće, ne mičući glavu. Opustite se gledajući ravno ispred sebe. Ponovite 5 puta.

Vježba za oči br. 3

Sjedite ravno sa zatvorenim i opuštenim očima. Dok držite oči zatvorenima, podignite obrve što je više moguće te spustite vjeđe što je više moguće. Zadržite tu poziciju 5 sekundi. Opustite i ponovite 5 puta kako biste se riješili bora i opuštene kože oko očiju.

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar