U današnje vrijeme je teško pronaći pravog prijatelja koji je uvijek tu, ali ako naiđete na osobu ovog horoskopskog znaka znajte da ste našli osobu koja vam može biti najbolji prijatelj do kraja života.

Riječ je o vodolijama.

Kao znak kojem je glavna odlika prijateljstvo, vodolija vlada na ovom planu. On zna da na ljude ne treba gledati kao na članove porodice, kolege i rođake, nego kao na jedinstvene osobe s kojima mogu biti prijatelji. Vodolije lako mogu staviti emocije na stranu i učiniti ono što je najbolje za njihovog prijatelja, ali moraju paziti dok to rade.

Oni su iskrene, otvorene i radoznale osobe. Takva iskrenost bi se trebala cijeniti, jer vas nikada neće slagati i uvijek će vam reći ako vam neka odjeća ne stoji lijepo ili ako ste se udebljali, ali sve na simpatičan i vrlo spontan način koji uglavnom zna da oduševi ljude. Doduše, u posebnim situacijama kada to od njih situacija zahtijeva, znaju i slagati kako bi izbjegli neugodnost.Vodolije su otvorene osobe koje se vole zabavljati i biti u društvu.

Uvijek su spremni pomoći, a njihova inteligencija nema granica (mada su lijeni kada je trebaju iskoristiti). Također, ne vole da ih netko sputava i tačno znaju kada nešto žele to će i dobiti. Ne vole kada im se neko miješa u njihov život, ali to ne znači da neće prihvatiti savjet ili uvažiti nečije mišljenje.

Obožavaju voditi glavnu riječ, ali će poslušati i uvažiti tuđe mišljenje, zato su sjajni sugovornici u svakom razgovoru. Zbog toga što su vrlo radoznale, ne trpe dosadu i ne mogu se skrasiti na jednom mjestu. Vole mijenjati sve, od stylinga do izgleda stana u kojem žive. S njima je uvijek zanimljivo, a njihov nemirni duh čini ih omiljenim članom svake ekipe.

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar