Godina u kojoj smo rođeni pokazuje veliku ulogu u našem životu. No, najvažniji je posljednji broj godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element i to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda. Ovi elementi mogu mnogo toga otkriti o nečijoj ličnosti.

U kojoj godini ste rođeni? Na primjer: Ako ste rođeni 1987., izabrat ćete broj 7 i to je element vatre.

Element 1: Metal (0-1)

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učinit će sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, njihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.

Element 2: Voda (2-3)

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnost i empatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspješnim u karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primjećuju detalje.

Element 3: Drvo (4-5)

Osobe rođene pod ovim elementom su samouvejrene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkriju svijet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

Element 4: Vatra (6-7)

Rođeni pod elementom vatre su pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Imaju naviku da prebrzo ulijeću u stvari. Ljubazni su i prirodni, znaju kako da privuku ljude.

Element 5: Zemlja (8-9)

Oni koji su rođeni pod elementom Zemlje su pouzdani i znaju kako ostvariti svoje ciljeve. Detaljno razmatraju svaku pojedinu stvar i nikad ne čine ništa neupadljivo. Strah od nepoznatog je njihov najveći strah.

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar