On je zabavan, harizmatičan, šarmantan, njegov je stil savršen, prema svima se prijateljski ponaša i zbog toga je omiljen u društvu.

Dakle, on je Vaga, sanjar sklon idealiziranju koji vjeruje u poštenu igru i mir u svijetu. Nije sklon ljutiti se. Započnete li svađu pokušat će vam verbalno doskočiti ili se povući, a ako mu to ne uspije, trudit će se skrenuti s teme o kojoj se raspravlja. On je galantan, taktičan, lijepo obučen i sjajnih manira. Muškarac Vaga opsjednut je sobom i vrlo mu je važno da svi lijepo misle o njemu i da svi misle da je lijep. Što bizarnije se ponašate i izgledate, više mu se sviđate. 

Skloni su porocima, ali ne kao Ribe da bi se uspješnije zavaravale, nego da bi se dovoljno smirili da mogu zadržati posao. Količina opijata koju mogu uzeti i pritom funkcionirati je tolika da bi od nje svaki drugi horoskopski znak pao u komu. 

Muškarac Vaga je generalno dobrog zdravlja, ali njegov aktivan način života može u poznim godinama da stvori određene probleme. Muškarac Vaga ima dobro držanje i ukoliko bude vodio računa i izbjegavao da podiže teže predmete muškarac Vaga može da smanji rizik od povrede leđa. 

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar