Postoje znakovi zodijaka koje je jednostavno nemoguće slagati. Izgleda da imaju sposobnost da otkriju svaku laž. Uvijek morate biti na oprezu s takvima i ne trebate ih pokušavati prevariti ili nešto prikriti. Lakše je reći istinu odmah nego pokušati opravdati svoju prevaru kasnije.

Ribe

Ribe su vrlo intuitivni znakovi zodijaka. Također su ranjivi i osjetljivi, ali priroda njihovih "rendgenskih" sposobnosti prilično je skrivena u činjenici da Ribe imaju bukvalno natprirodnu intuiciju. Ribe vrlo dobro razumiju što pokušavate sakriti od njih.

Rak

Rak je vrlo osjetljiv i emotivan. Ima visoko razvijenu sposobnost za empatiju. On drugu osobu bukvalno osjeća kao sebe. Rakove je lako povrijediti. Zbog toga, doživjevši veliku količinu bola, Rak brzo nauči "čitati" lica ljudi.

Škorpion

Škorpioni su lideri među onima koji mogu "namirisati" laži na kilometar, a sve zato što su i sami odlični lažovi i manipulatori. Oni majstorski savladaju tehnike upravljanja ljudima i često ih koriste. Škorpioni poznaju sve tehnike.

Jarac

Jarac voli razmišljati i analizirati. Sve to pomaže mu da vidi ljude, tako da je okružen samo onim ljudima u koje ima povjerenja.

Blizanci

Blizanci pripadaju vrsti ljudi koji jednostavno ne mogu biti sami. Svakako im je potrebna komunikacija i nije uvijek važno s kim. Čini se da s toliko prijatelja Blizanci izgube osjećaj ko je ko. Ali, ne. Oni odmah određuju kome mogu vjerovati i od koga se trebaju držati podalje.

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar