Neke osobe su otvorene i nemaju baš nikakvog srama. Izgledaju prilično odvažno i samouvjereno. U društvenim situacijama su u centru pažnje i uključene su u sve interakcije. S druge strane su oni koji se ustručavaju mnogih stvari te se stide svega i svakoga.

Evo kojim horoskopskim znakovima je stidljivost jednostavno urođena i teško da po tom pitanju mogu nešto učiniti:

Rak

Iako se prave da su jaki, Rakovi su izrazito emotivni i upravo se najviše stide pokazivanja svojih pravih osjećaja. Kada ih ne uspiju zadržati u sebi, misle da ih okolina zbog toga osuđuje i osjećaju se posramljeno.

Djevica

Djevice su veliki perfekcionisti i vole sve imati pod kontrolom, jer se boje neuspjeha. A ako i kada u nečemu ipak pogriješe, za njih je to velika sramota i svoj stid ne mogu sakriti od drugih.

Vaga

Vage su otvorene i iskrene prema svima pa isto očekuju i od drugih. A upravo zbog svojeg slijepog povjerenja u ljude često se osjećaju izigrano i osramoćeno, jer drugi iskorištavaju njihovu naivnost.

Ribe

Ribe su po prirodi jako nježne i osjetljive pa je mnogim pripadnicima ovog znaka dovoljno da im se neko samo obrati da bi se u trenu zacrvenjeli. Zbog toga osobe rođene u znaku Ribe obično imaju problema s upoznavanjem novih ljudi.

Jarac

Ambiciozni i odgovorni Jarčevi žive prema pravilima i rijetko se prepuštaju trenutku, a kada im se to ipak dogodi, kasnije ih bude sram što su na bilo koji način istupili iz svog strogog režima i opustili se.

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar