Iako nisu svi muškarci isti i ukusi su različiti, oko nekih stvari, kada je u pitanju ženski izgled i ponašanje, većina se složila. Šta je to što muškarce najviše živcira kod žena i smatraju apsolutno neprivlačnim kod nježnijeg spola.

Previše šminke

Vole prirodno. Muškarci ne vole poljubiti ženu koja ima na usnama sjajilo žarkih boja, jer kasnije izgledaju kao da su se upravo pridružili cirkusu. Zapamtite, puder bi trebao biti nevidljiv drugima i uklopiti se s vašom kožom. Ne vole ni slijepljene trepavice, stoga je za njih minimalna šminka seksi.

Kosa

Dok je fancy frizura sasvim u redu za noćni izlazak ili neku važnu prigodu, ipak za svaki dan, muškarci vole prirodni izgled kose. Atraktivnije im je vidjeti ženu koja ima zdravu, sjajnu kosu.

Depilacija

Za ljubav prije svega prema sebi, a i prema njima, žene depilirajte se. Muškarci povezuju dlake s testosteronima i ne žele ih vidjeti na ženi. Muškarci vole dodirivati glatku i nježnu kožu.

Oralna higijena

Ovo definitivno vrijedi i za muškarce. Svi gledamo jedni drugima u osmjeh i zube. Loši dah i pokvareni, žuti zubi nisu privlačni. Dobro je voditi brigu o zubima, jer zubi su naše blago.

Alkohol

Muškarac se voli družiti sa ženom koja zna kako se dobro zabaviti, ali koja isto tako zna kada je dovoljno alkohola.

Negativnost i manjak samopouzdanja 


Muškarci vole sretne, pozitivne žene. Stoga nemojte se žaliti zbog loše usluge u restoranu ili kako vam ništa lijepo ne stoji, jer ste se malo udebljale. Pokažite optimizam i ljubav prema sebi.

Psovanje

Muškarci vole dame u govoru, stoga nesvjesno ili svjesno psovanje u svakoj rečenici, nikako nije ugodno za čuti, a i pokazuje nedostatak ženske sofisticiranosti.

Zvocanje

Niko ne voli da mu se iznova i iznova govori kako nešto čini pogrešno. Shvatite da stvari koje njima nisu bitne oni ih ni ne rade.

Ovisnost o muškarcu

Nemojte nikada napustiti svoje prijateljice i porodicu zbog muškarca. Prevelika ovisnost o muškarcu nije nikako privlačna. Očekivanja da će se on mijenjati prema vašim potrebama - put je prema propasti.

Kraljice drame

Dramatične žene vole stvoriti oluju u čaši vode. Plakanje im pomaže da se učine još više uvjerljivijima.

Ljubomora

Jedna od najgorih osobina kod žena koja je muškarcima strašno odbojna je ljubomora koja može preći u neurotična stanja nepovjerenja.

Dernjava

Žene nisu ni svjesne koliko je neprivlačno kada viču. "Nikada me ne slušaš, idi i radije pričaj sa svojim prijateljima".

Laganje

Ovo isto vrijedi i za muškarce i žene. Niko ne voli ljude koji izmišljaju ili skrivaju istinu, jer u svakom odnosu povjerenje je najbitnije.

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar