Jeste li kada ste bili tinejdžeri listali časopise i tražili horoskop kako biste vidjeli kakav će vam biti dan? Ne morate u potpunosti vjerovati u astrologiju da bi je smatrali zanimljivom.

Samo zato što je partner s kojim/kojom ste godinama u vezi ili braku Bik dok ste vi Strijelac, ne znači da trebate paničariti i početi ponovno procjenjivati vaš odnos. Ipak, nastojanje da zavirimo u budućnost i dobijemo uvid u sebe nikada neće prestati biti zabavno.

Ovan i Škorpion

Ovaj par često ima toplu ljubavnu vezu. Oba znaka kontrolira Mars - planet strasti, agresije i energije. Strast će postati pravo super ljepilo koji će ih držati zajedno. Vrijedi se pripremiti za beskrajne eksperimente, a u budućnosti i za velike konflikte.

Vaga i Riba

Kada se maštovita Riba upozna s idealističkom Vagom, romansa je rođena između njih, izgrađena na fantaziji. Želja da pobjegnu od stvarnosti stvorit će idilu koja će maskirati probleme. Ovo je jedna od najkompleksnijih kombinacija, prepuna ljubavi. Oba partnera žele usrećiti jedno drugo i njihov odnos je pun sentimentalnih gesta.

Lav i Bik

Između Lava i Bika biti će odgovorne, živopisne i sentimentalne veze. Lav koji je pod kontrolom Sunca žudi za divljenjem, dok Bik kojim upravlja Venera, jednostavno želi ugodan život. Lav voli senzualnost Bika, dok će Bik biti polaskan zbog toga što Lav može učiniti da se osjeća voljenim i posebnim.

Strijelac i Djevica

Ovi znakovi usmjeravaju jedni druge, ali u isto vrijeme mogu poludjeti jedno od drugog. Strijelac cće osloboditi Djevicu od pretjerane napetosti i nepopustljivosti, ali ponekad će je staviti u neugodnu situaciju. Djevica će držati Strijelca od nesavjesnih postupaka.

Jarac i Vodolija

Jarac je pristalica tradicija i poštuje pravila i granice, očekujući to i od drugih. Vodolija je pobunjenik koji mrzi granice i uvijek ih pokušava razbiti.

Pošto se Jarac uvijek ponaša kao gospodar ili kao izvrsna dama u javnosti, oni imaju tajne naklonosti u koje niko ne sumnja dok se ne nađu u ljubavnom zagrljaju. Vodenjak ne skriva svoje namjere ni u javnosti ni u intimi, jer to doprinosi njihovoj želji za eksperimentima i inovacijama.

 

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar