Bilo muško ili žensko, od ovog znaka je svako zavisan. Kada jednom probate s ovim znakom, znajte da nema povratka. 

Riječ je o ribama i znajte one su fatalne. Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Također, ona zbunjuje, ali u isto vrijeme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko-slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna. Ipak, bez obzira na to koliko je teško voljeti Ribe, gotovo je nemoguće ne voljeti ih. Emocije Ribe su lako vidljive u njenim očima.

Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njenu nedokučivu dušu. Ribe su stare duše Zodijaka, one su već hodale ovom zemljom. Riba u svom srcu nosi znanje hiljadu zvijezda i shvata svoje ljubavnike na sasvim drugačijem nivou nego što su ikada prije doživjeli.

Ona ima sposobnost razumijevanja bez objašnjavanja, ona prihvata bezuslovno i svaka druga vrsta ljubavi u poređenju s njenom izgleda beznačajno. Kada Riba voli to ne može biti polovično. Ona potpuno otvara svoje srce. Riba je svom ljubavniku kao oduvijek željeni mirni san, za kojeg je mislio da ga nikada neće imati. Riba ima stidljivi osmjeh i daje zavodljive poljupce.

Riba je romantična i sanjiva po prirodi. Riba voli da ugodi i veliko zadovoljstvo joj pruža kada ugađa svom partneru. Svaki dan s njom je nova avantura, jer svaki dan ona će biti drugačija od prethodnog dana. Riba se ne zadržava samo na priči kada govori o svojim snovima i onome što želi da ostvari, ona to zapravo i učini.Riba je najstrpljivija i ima najviše razumijevanja od svih znakova, a ta utjeha je ono zbog čega joj se njen ljubavnik uvijek iznova vraća.

OZNAKE:
PODJELI:

Ostavi komentar